Friday, 25 January 2013

Cepatnya Masa Berlalu..


Hai.. baru tersedar yang blog saya ni dah lama sangat terbiar.. dh bersawang dh pun.. he2.. hari ni pulak tetiba je nak meng hupdate blog.. yelah, kalau tak rajin buat entri macam mana nak tambah follower kan.. hope pasni dapat tambah follower lea hendaknya..

sedar tak sedar, baby saya yg bongsu ni dah semakin besar.. dah 6 bulan rupanya dia yea.. bln 2 ni masuk 7 bulan.. badan pun dh makin antap.. fuh.. kuasa Allah kan.. dengan susu badan pun dia leh membesar.. Damya.. yea.. damya nama si kecik ni.. semoga Damya membesar dgn sihat.. n jadi anak yang solehah yea syg..

hemm.. bila tengok kawan2 lain aktif ber blog.. saya teringin plak nak aktif.. tapi buat masa ni sedikit sibuk dengan kerja.. nak hantar report ini report itu.. so.. biarlah dulu kot.. hajat dihati memang nak join.. memeriahkan lagi apasalahnya kan.. =)

No comments:

Post a Comment

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)