Thursday, 31 January 2013

"Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~




Salam petang buat blogger2 semua.. petang ni saya rasa terpanggil nak join segmen tambah follower lea pulak.. baru bertatih sgt pun blog saya ni.. so follower pun x ramai.. so, rasa nk tambahkan lg follower.. nk kenal lebih ramai blogger2 yg ada d luar sana.. hope lepas ni kita dpt berkenalan n share macam2 tentang cara untuk perbaiki blog masing2.. kritikan yg membina x salah kan..? ok lah.. x mau citer panjang2.. jom kita join ramai2 segmen ni.. jomm!

Tempoh Segmen:


*12.01 pagi 23 Januari 2013 hingga 12.00 malam 9 Februari 2013



Hadiahnya ialah :
Pertama :
*Buku Nota (Handmade by Felt Craft Lestari berharga RM20) + Topup RM10
Kedua :
*Topup RM10

*Pemenang akan di adili berdasarkan jumlah penambahan follower terbanyak dari tarikh join segmen ini hingga tarikh segmen ditutup.

* Keputusan akan diumumkan 2 hari selepas tarikh tutup.

* kalau berminat nak join leh klik banner kuning yang kat atas ni yea..

* p
astu kan.. jangan lupa tempekkan jumlah follower korang kat bawah ni.n bagitahu berapa jumlah follower terkini korang masa korg buat entri ni.. 


Jumlah Follower saya ketika ini : 11 orang

8 comments:

  1. from the same segmen , done follow awak :) jemput singgah ke blog saya pulak ye ^^,

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    jom join GA ni ye

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    have a nice day :D

    ReplyDelete
  2. singgah sini, jenguk2 dan follow balik... ^_^

    ReplyDelete
  3. teman singgah n follow disini.. dari segmen yang sama.. jom follow teman jom.. he2..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete

  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Dari segmen sama... Dah follow... Kalau tak keberatan, balas kunjungan di

    http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  6. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    follow sini

    ReplyDelete

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)