Tuesday, 12 February 2013

Sakit Hati...bengang...sabo je la...

Pernah tak korang hadapi satu keadaan yang mana korang buat kerja tapi orang lain take advantage atas ape yang korang buat. Kita yang sakit pale befikir idea itu ini, tapi ada orang lain senang je buat macam tu idea die n hasil kerja die...paling sakit hati bila orang lain pun refer orang tu sebab orang lain ingat idea n semua kerja tu die yang buat....mana taknya...die yang over dok cite pasal idea tu...dah macam idea die...adoyai....sabo je la...kat dunia leh le nak berlakon...nanti ingat depan Allah boleh berlakon kerr...huhh...moga Allah bukakan hati orang tu untuk berubah...nak berjaya pun biarlah atas hasil usaha sendiri...baru le berkat rezeki tu....ingat...

"Success and suffering are vitally and organically linked .If you succeed without suffering, it is because someone has suffered for you. If you suffer without succeeding, it is so someone may succeed after you"


4 comments:

  1. sabar je lah dear...biar Allah saja yang tahu...semoga ari esok menjadi yang terbaik buat adik..amin

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah...akan terus bsabar...moga satu hari kebenaran akan terbukti...

    ReplyDelete
  3. ramai jer orang2 yang macam ni dear dalam zaman sekarang ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal. Demi untuk kepentingan sendiri,sanggup guna cara macam tu

      Delete

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)