Sunday, 21 December 2014

Tuesday, 8 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Apa itu Nile.Com.MY | Nile.Com.My merupakan bisnes online yang terkenal di Malaysia. Menjual pelbagai barangan termasuk beg, pakaian lelaki/wanita, kasut, sandal , Alat Senaman dan bermacam2 lagi. Yang penting.. harganya murah sangat tau.. kalau beli ditempat lain tak dapat harga yang Nile.com.my beri tau!

Ni nak habaq mai ni ha.. Nile.Com.My melancarkan segmen terbaru sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. Siapa nak duit raya RM300 daripada nile.com.my?? Jom kita try nak? mana tau rezeki nak raya.. hehehehehe..
Hadiah duit Raya dari nile.com.my :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Hu2.. tahun lepas teman ada try gak, tapi takde rezeki.. hope lea tahun ni ada rezeki teman.. heee.. kalau dapat RM300 tu.. teman ingat nak... 

Nak beli Oven!! dah lama sangat tak buat kek dan biskut untuk raya, kalau ada Oven, boleh la buat biskut/kek raya dan kali ni bolehlah bawak balik biskut/kek raya ke kampung.. yeayy!! heeee... Moga ada rezeki

Korang nak join gak? klik kat banner atas tu yea.. 
pastu ikut arahan kat bawah ni.. good luck semua.. =)

CARA MENYERTAI:
1. Letak tajuk: Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner seperti di atas dan linkkan ke:
3. Ceritakan bagaimana anda manfaatkan hadiah RM300 untuk kegunaan Ramadhan atau Raya nanti.
4. Submit penyertaan dengan menghantar butiran ke email: give_away@nile.com.my 
Letak tajuk: Raya GiveAway (Nama anda)
a. Link entry:
b. Nama anda:
c. Nombor handphone :

SEMAK KEPUTUSAN
Klik link INI pada 21/07/2014

PEMILIHAN PEMENANG
-menggunakan random.org

Tamat: 
21/07/2014, 11.59pm

Note : Closing Date for the blog entry application is 21/07/2014, 11.59pm. The lucky draw will use random draw with this website on 12pm 23/07/2014. Result will be posted in this page at 4.30pm 23/07/2014. Lucky winner will be contacted via email and h/p call to claim the cash. GOOD LUCK :)

CHECK WINNER kat SINI

Sunday, 16 March 2014

PETUA MENINGKATKAN DAYA INGATAN

Friday, 7 February 2014

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

PENGUMUMAN PEMENANG 
GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

Cek Blog korang Nombor berapa----> SENARAI PESERTA

hai korang semuaa.. maaf sangat2 sebab lambat sangat umum pemenang, kalau ikutkan memang nak umum cepat.. tapi macam2 hal pulak lea yang datang.. memang kepenatan dalam berberapa hari ni.. tak tido semalaman pun ada.. sebab macam-macam hal nak settle kan.. apa2 pun, jom kita check siapakah yang bertuah yea.. 

Pemenang ❤ Top Refferal 

Hadiah Vitamin Zink Shaklee
Tuntut Hadiah-->Linda
lindalyn2012.blogspot.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
❤ Random.org 

Shawl x 1 pemenang
Peserta No. 8
Tuntut Hadiah-->Linda

Pashmina x 1 pemenang
Peserta No. 13
Tuntut Hadiah-->Linda

Topup RM10 x 2 pemenang
Peserta No. 64
Peserta No. 47
Tuntut Hadiah-->Linda

Cute Keychain x 2 pemenang
Peserta No. 20
Peserta No. 79
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang

Replica Sunglasses Rayban x 1 pemenang
Peserta No. 33
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang


Notebook cute x 1 pemenang
Peserta No. 84
Tuntut Hadiah-->Linda

Handphone Strap x 2 pemenang
Peserta No. 17
Peserta No.  9
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang


Cute Hair Clip x 1 pemenang
Peserta No. 102
Tuntut Hadiah-->Linda

Pritzel x 1 pemenang
Peserta No. 100
Tuntut Hadiah-->

Bagi Pemenang Topup, sila hubungi Sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
PLAN APA (MAXIS/CELCOM/DIGI ATAU...)

Bagi Pemenang Barangan, sila hubungi sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
APA HADIAH YANG DIMENANGI
ADRESS DAN NO. TEL UNTUK TUJUAN POST

Ok, selesai sudah pengumuman Hadiah ni.. lega.. hope korang tuntut cepat2 pada Sponsor yea.. korang diberi tempoh hingga hari Jumaat depan (14/2/2014).. haa..lama tuu..) sekiranya masih tiada yang menuntut hadiah, maka hadiah akan lupus serta merta.. tiada cabutan kedua hokeh! 

Saya ingin memohon maaf sekali lagi sekiranya saya agak lewat mengumumkan pemenang Giveaway ni.. mohon maaf sangat2.. Masa yang terhad buat saya tiada masa yang lebih nak intai2 blog ni, ini pun mungkin dapat update ini saja dulu.. entri terbaru akan di update kemudian nanti.. 

Apa2 pun, TAHNIAH buat semua pemenang yea! yang tak menang tu, cuba lagi dalam Giveaway akan datang yea.. jangan serik join Giveaway anjuran saya lagi tauu! Pasni ada Giveaway lagi saya nak buat.. hadiah dia... haaaa.... awesome gak! tungguuuu!!! join reramai tauu.. heee.. okeh2.. Assalammualaikumm!

Tuesday, 4 February 2014

SENARAI PESERTA GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG


Updated on Tuesday 4th Feb 2014 @11.31pm

At last siap jugak senarai peserta-perserta untuk giveaway 1 year blog saya ni...Jumlah peserta adalah seramai 104 orang, dan undian akan dibuat berdasarkan Top Refferal 1, manakala selebihnya akan diundi secara Random.Untuk Senarai Hadiah sila tengok dalam entry sebelum ni yer...huhuhu

So,please take your time to check samada link penyertaan korang ada dalam list peserta ni atau tak.. kalau takde sila inform saya laju2 ye..hihi.. sebab saya akan umumkan pemenang bila-bila masa jea n latest by this Friday. Selepas pemenang dah diumumkan, segala komplen link blog yang tercicir atau tiada dalam senarai tidak akan dilayan dan segala keputusan adalah MUKTAMAD.. Akhir kata Good Luck...^o^ 
Hai.. 
⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★
  ★★gOOd LuCk!★★
★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★

Monday, 3 February 2014

TAMAT SUDAH GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

Updated on 04/02/2014


First of all, saya ingin memohon maaf kerana lambat mengumumkan Tamatnya Giveaway 1 Year Blog Lynda Lyn disebabkan kesuntukan masa dan jadual saya yang agak pack...cuti pun kena kerja...ngee...yang tolong ingatkan saya tu, TQ sangat2...saya appreciate....

Alhamdulillah.. ramai juga yang join....Thanks atas support daripada anda semua...Untuk senarai perserta, saya sedangkan siapkan...tunggu je ye,,,,^o^

Friday, 31 January 2014

GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

!! TAMAT !!
Banner Credit to : Tengkubutang

Bismilahirahmanirrahim... Syukur ke hadrat Allah, Blog saya dah berusia setahun rupanya.. walaupun masa amat mencemburui saya untuk sentiasa berada didepan PC, tapi saya cuba juga luangkan masa untuk update blog ini, kesian juga bila tengok blog ni terabai,Ok lah.. nak citer bila blog saya ni mula diwujudkan,

Blog ini diwujudkan pada 25.12.2012.. hu2.. 25hb yang lepas (25/12/2013) maka genaplah setahun ia berada dalam dunia blogging ni.. untuk menghargai kawan2 yang sudi datang singgah, komen dan follow sini, saya nak buat satu Giveaway buat korang semua, sempena My 1st Anniversary Blog.. Jom Join! Hadiahnya Awesome!
Lengkapkan Syarat2 dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG "
TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa pastikan Banner di link kan ke entri GA ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen kat entri GA ni sahaja.. kat tempat lain x dilayan.. harap maaf yea.. sila ikut arahan kalau taknak penyertaan terbatal..=)

TOLONG JUJUR YEA!

2.) Wajib Follow Blog (akan di check!) 

❤ Follow Blog Tengkubutang  | ❤ Follow Blog Linda 
 Follow Blog KucenKucenBelog |  Follow Blog  HoneyOyeke   
 ❤ Follow Twitter | add FB Gina Kojuji's House  |  add FB Tengkubutang Miaw


3.) Wajib Like Fanpage Sponsor (akan di check!) 

Like Fanpage EMBUN BEAUTY HOUSE
Like Fanpage My Sweetcomel Vitashop

  
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- SENARAI HADIAH 
❤ Top Refferal 
Zink Shaklee
❤ Random.org
Shawl x 1 pemenang
Pashmina x 1 pemenang
Topup RM10 x 2 pemenang
Cute Keychain x 2 pemenang
Replica Sunglasses Rayban x 1 pemenang
Notebook cute x 1 peemnang
Handphone Strap x 2 pemenang

Cute Hair Clip x 1 pemenang
Pritzel x 1 pemenang

- SENARAI PESERTA (akan di update) -

 Pemenang akan ditentukan secara 
❤ Top Refferal - Hadiah Utama
❤ Random.org -Hadiah Awesome yang lain

Sunday, 19 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

 Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my
Nile.com.my Malaysia yang merupakan website online shopping ada buat satu GiveAway sempena Tahun Baru China dalam entry ini .

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

Jom ramai-ramai kita join giveaway ni ! Just follow jea 4 step yang simple kat bawah ni .. 

1. Tajuk : Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang  dan linkkan dalam banner tu dengan 
    link yang ini    : http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

3.  Lepas tu , dalam entry tu korang tulislea , if korang dapat RM300 tu , korang nak buat apa ?         
          (Contoh : nak beli barang rumah ke, nak tambah2 beli henfon baru kewww..)

4.   Email to give_away@nile.com.my korang punya detail , bersama tajuk [Your Full Name]
a.       Blog Link :
b.      Full Name :
c.       H/p Number :

5.  Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87

Tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm . 

Kalau saya menang duit ni, saya ingin masukkan ke dalam akaun anak2 saya, agar anak2 saya boleh menggunakannya bila dewasa nanti.. buat tambah2 akaun apasalahnya kan.. menabung tu kan elok untuk masa depan mereka.. =)

--->Selamat menjoinkan diri!!
-->JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !
 GOOD LUCK ! hehe :p

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)