Sunday, 19 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

 Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my
Nile.com.my Malaysia yang merupakan website online shopping ada buat satu GiveAway sempena Tahun Baru China dalam entry ini .

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

Jom ramai-ramai kita join giveaway ni ! Just follow jea 4 step yang simple kat bawah ni .. 

1. Tajuk : Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang  dan linkkan dalam banner tu dengan 
    link yang ini    : http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

3.  Lepas tu , dalam entry tu korang tulislea , if korang dapat RM300 tu , korang nak buat apa ?         
          (Contoh : nak beli barang rumah ke, nak tambah2 beli henfon baru kewww..)

4.   Email to give_away@nile.com.my korang punya detail , bersama tajuk [Your Full Name]
a.       Blog Link :
b.      Full Name :
c.       H/p Number :

5.  Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87

Tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm . 

Kalau saya menang duit ni, saya ingin masukkan ke dalam akaun anak2 saya, agar anak2 saya boleh menggunakannya bila dewasa nanti.. buat tambah2 akaun apasalahnya kan.. menabung tu kan elok untuk masa depan mereka.. =)

--->Selamat menjoinkan diri!!
-->JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !
 GOOD LUCK ! hehe :p

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :) 

1 comment:

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)