Friday, 7 February 2014

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

PENGUMUMAN PEMENANG 
GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

Cek Blog korang Nombor berapa----> SENARAI PESERTA

hai korang semuaa.. maaf sangat2 sebab lambat sangat umum pemenang, kalau ikutkan memang nak umum cepat.. tapi macam2 hal pulak lea yang datang.. memang kepenatan dalam berberapa hari ni.. tak tido semalaman pun ada.. sebab macam-macam hal nak settle kan.. apa2 pun, jom kita check siapakah yang bertuah yea.. 

Pemenang ❤ Top Refferal 

Hadiah Vitamin Zink Shaklee
Tuntut Hadiah-->Linda
lindalyn2012.blogspot.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
❤ Random.org 

Shawl x 1 pemenang
Peserta No. 8
Tuntut Hadiah-->Linda

Pashmina x 1 pemenang
Peserta No. 13
Tuntut Hadiah-->Linda

Topup RM10 x 2 pemenang
Peserta No. 64
Peserta No. 47
Tuntut Hadiah-->Linda

Cute Keychain x 2 pemenang
Peserta No. 20
Peserta No. 79
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang

Replica Sunglasses Rayban x 1 pemenang
Peserta No. 33
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang


Notebook cute x 1 pemenang
Peserta No. 84
Tuntut Hadiah-->Linda

Handphone Strap x 2 pemenang
Peserta No. 17
Peserta No.  9
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang


Cute Hair Clip x 1 pemenang
Peserta No. 102
Tuntut Hadiah-->Linda

Pritzel x 1 pemenang
Peserta No. 100
Tuntut Hadiah-->

Bagi Pemenang Topup, sila hubungi Sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
PLAN APA (MAXIS/CELCOM/DIGI ATAU...)

Bagi Pemenang Barangan, sila hubungi sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
APA HADIAH YANG DIMENANGI
ADRESS DAN NO. TEL UNTUK TUJUAN POST

Ok, selesai sudah pengumuman Hadiah ni.. lega.. hope korang tuntut cepat2 pada Sponsor yea.. korang diberi tempoh hingga hari Jumaat depan (14/2/2014).. haa..lama tuu..) sekiranya masih tiada yang menuntut hadiah, maka hadiah akan lupus serta merta.. tiada cabutan kedua hokeh! 

Saya ingin memohon maaf sekali lagi sekiranya saya agak lewat mengumumkan pemenang Giveaway ni.. mohon maaf sangat2.. Masa yang terhad buat saya tiada masa yang lebih nak intai2 blog ni, ini pun mungkin dapat update ini saja dulu.. entri terbaru akan di update kemudian nanti.. 

Apa2 pun, TAHNIAH buat semua pemenang yea! yang tak menang tu, cuba lagi dalam Giveaway akan datang yea.. jangan serik join Giveaway anjuran saya lagi tauu! Pasni ada Giveaway lagi saya nak buat.. hadiah dia... haaaa.... awesome gak! tungguuuu!!! join reramai tauu.. heee.. okeh2.. Assalammualaikumm!

16 comments:

  1. Alhamdullilah..ada rezeki..tahniah kepada pemenang lain juga...

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah..ada rezeki..tahniah kepada pemenang lain juga...

    ReplyDelete
  3. no 79.. alhamdullillah.. rezeki

    ReplyDelete
  4. tahniah semua ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. :) Done hantar detail. Check mesej FB ye. ^^

    ReplyDelete
  6. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Salam sys , saya da send details untuk tuntut hadiah GA .. Tapy takde reply ?

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ... Kiera menang . Syukur :) Thanks sis ^_^
    Done hantar detail kat FB .
    fb: Norsyakirah Rashid ...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... Tak sangka.boleh mng pula... Terima kasih...

    ReplyDelete
  10. alooooo, bru kenal sis linda.
    mlepas nk join ..huhu
    hope pasni buat GA boleh join :)
    hai ! nice to meet u :)

    ReplyDelete
  11. Slm kenal..

    Pasni boleh la join Giveaway..:-)

    Jemput ke blog akak kiranya sudi..:-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)