Tuesday, 4 February 2014

SENARAI PESERTA GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG


Updated on Tuesday 4th Feb 2014 @11.31pm

At last siap jugak senarai peserta-perserta untuk giveaway 1 year blog saya ni...Jumlah peserta adalah seramai 104 orang, dan undian akan dibuat berdasarkan Top Refferal 1, manakala selebihnya akan diundi secara Random.Untuk Senarai Hadiah sila tengok dalam entry sebelum ni yer...huhuhu

So,please take your time to check samada link penyertaan korang ada dalam list peserta ni atau tak.. kalau takde sila inform saya laju2 ye..hihi.. sebab saya akan umumkan pemenang bila-bila masa jea n latest by this Friday. Selepas pemenang dah diumumkan, segala komplen link blog yang tercicir atau tiada dalam senarai tidak akan dilayan dan segala keputusan adalah MUKTAMAD.. Akhir kata Good Luck...^o^ 
Hai.. 
⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★
  ★★gOOd LuCk!★★
★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★

8 comments:

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)