Tuesday, 8 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Apa itu Nile.Com.MY | Nile.Com.My merupakan bisnes online yang terkenal di Malaysia. Menjual pelbagai barangan termasuk beg, pakaian lelaki/wanita, kasut, sandal , Alat Senaman dan bermacam2 lagi. Yang penting.. harganya murah sangat tau.. kalau beli ditempat lain tak dapat harga yang Nile.com.my beri tau!

Ni nak habaq mai ni ha.. Nile.Com.My melancarkan segmen terbaru sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. Siapa nak duit raya RM300 daripada nile.com.my?? Jom kita try nak? mana tau rezeki nak raya.. hehehehehe..
Hadiah duit Raya dari nile.com.my :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Hu2.. tahun lepas teman ada try gak, tapi takde rezeki.. hope lea tahun ni ada rezeki teman.. heee.. kalau dapat RM300 tu.. teman ingat nak... 

Nak beli Oven!! dah lama sangat tak buat kek dan biskut untuk raya, kalau ada Oven, boleh la buat biskut/kek raya dan kali ni bolehlah bawak balik biskut/kek raya ke kampung.. yeayy!! heeee... Moga ada rezeki

Korang nak join gak? klik kat banner atas tu yea.. 
pastu ikut arahan kat bawah ni.. good luck semua.. =)

CARA MENYERTAI:
1. Letak tajuk: Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner seperti di atas dan linkkan ke:
3. Ceritakan bagaimana anda manfaatkan hadiah RM300 untuk kegunaan Ramadhan atau Raya nanti.
4. Submit penyertaan dengan menghantar butiran ke email: give_away@nile.com.my 
Letak tajuk: Raya GiveAway (Nama anda)
a. Link entry:
b. Nama anda:
c. Nombor handphone :

SEMAK KEPUTUSAN
Klik link INI pada 21/07/2014

PEMILIHAN PEMENANG
-menggunakan random.org

Tamat: 
21/07/2014, 11.59pm

Note : Closing Date for the blog entry application is 21/07/2014, 11.59pm. The lucky draw will use random draw with this website on 12pm 23/07/2014. Result will be posted in this page at 4.30pm 23/07/2014. Lucky winner will be contacted via email and h/p call to claim the cash. GOOD LUCK :)

CHECK WINNER kat SINI

1 comment:

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)