Friday, 1 November 2013

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

KLIK BANNER DIATAS!
Hai.. lama rasanya tak update entri ni, disebabkan bz dengan kerja dan anak-anak, 
tak dapat nak aktif sangat berblog ni.. tiba2 lak Tengkubutang offer saya untuk jadi SPONSOR Giveaway beliau sempena setahun Blog Tengkubutang.. So, saya pun setujulah untuk sponsor Hadiah TOP REFERAL iaitu Vitamin C Shaklee.. memandangkan saya memang menjual Vitamin dari produk Shaklee, jadi apasalahnya sekali sekala join jadi sponsor produk ni kan.. haha.. apa lagi? jom join!!!

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG


 Pemenang akan ditentukan secara 
❤ Top Refferal - Hadiah Utama❤ Top Refferal - Hadiah Kedua
❤ Random.org -Hadiah Awesome yang lain

15 comments:

  1. Hi,Good Luck:) .Jom join Giveaway dan segmen dibawah nak ? Ada banyak hadiah menanti anda . Sorry , banyak sangat. Hihi :3

    1) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
    2) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-klik-join-menang-by-aienn-mohd.html
    3) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/kpop-segment-by-farah.html
    4) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    5) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/gerlie-giveaway-by-iman.html
    6) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html
    7) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-1.html
    8) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/6th-giveaway-by-alyaa-najlaa.html
    9) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/easy-peasy-giveaway-by-fd-part-2.html
    10)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/second-hand-item-giveaway-by-ashya-and.html
    11)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
    12)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/nana-ameers-first-giveaway.html
    13)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-jom-menang.html
    14)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/last-giveaway-2013-by-nina-shukri.html
    15)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
    16)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/1st-giveaway-by-huda.html
    17)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-small-star.html
    18)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-nuranis-amar.html
    19)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html
    20)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html
    21)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/my-kpop-story-by-simplesyara.html
    22)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

    ReplyDelete
  2. gud luck Linda. selamat bersegmen dari www.nazlee.com

    ReplyDelete
  3. wuu adiah die pon cembest tu. gudluck :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam. Saya siggah sini :)
    Btw nak mintak tolong klik link di bawah ni dan press button LIKE :)

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong ^o^

    ReplyDelete
  6. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ... yana dtg dari segmen sama. Gudluck !! jom dtg siggah blog yana
    Ku..Ada..Kamu..Nazlyizan

    ReplyDelete
  8. salam.kite pown baru nak join segment gA tengku butang ..done follow sini

    ReplyDelete
  9. singgah blog sponsor . Hihih, salam perkenalan.

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Giveaway 1 Year Blog TengkuButang

    Entry Terkini : Review Hadiah Kahwin?

    goodluck

    ReplyDelete

hai.. tQ sudi singgah di sini.. hope sudi komen sekali yea.. mekacehh.. =)